Styrelsen för Möckelns FVO består av:

Roland Lilja

Kassör

Leif Olofsson

Styrelseledamot

Styrelseledamot

Möckelns FVO informerar om gällande regler

Stadgar för Möckelns FVO

Stämmoprotokoll

Övrig information

Om denna webbplats

Möckelns fiskevårdsområdesförening driver denna webbplats med syfte att främja fisketurism i sjön Möckeln och vara en plattform för fiskevårdsområdets information, både till turister och fiskevattenägare i sjön Möckeln.

Allt material så som bilder, texter och filmer på denna webbplats är upphovsrättsskyddat material som Åsnens fiskevårdsområdesförening köpt eller på annat sätt erhållit rätt att publicera.

Undantaget är publicerade fotoutställningar där namngivna fotografer ställer ut på föreningens hemsida. I dessa fall har fiskevårdsområdesföreningen bara fått lov att publicera dessa utställningar så länge upphovrättsinnehavaren samtycker.

Möckelns fiskevårdsområdesförening samarbetar gärna med andra fiskevårdsområdesföreningar, företag och övriga föreningar och organisationer som bedriver verksamhet i och kring Möckeln så länge deras verksamheter inte står i strid med Möckelns fiskevårdsområdesförenings intressen.

Vill du medverka på denna webbplats, påtala felaktigheter, ge synpunkter, dela material eller samverka på andra sätt är du varmt välkommen att kontakta någon i styrelsen.